Sædvanligvis skal I selvfølgelig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af en lidt anderledes slags chili con carne, som er lavet på nakkesteg. Jeg lover jer at den smager intet mindre end fantastisk. Derudover består madplanen af pitabrød med falafler, low carb carbonara og mange andre skønne retter. Selvom mange af jer måske er smuttet på ferie og derfor ikke skal lave aftensmad, håber jeg I alligevel kan finde lidt inspiration i denne madplan.
Madplan uge 29
Mandag: Low carb carbonara med tomatsalat
Tirsdag: Spansk bondesalat med foccacia
Onsdag: Grillet nakkekotelet med couscoussalat
Torsdag: Chili con carne af nakkefilet
Fredag: Pitabrød med falafler og bønnedip
Lørdag: Cordon bleu med pommes og grøn salat
Søndag: Frikadeller og kold kartoffelsalat
Køber I en stor portion kyllingefileter, kan I af den ene del lave
low carb carbonara, hvortil I kan servere en nem
tomatsalat og
foccacia. Den anden halvdel kan I bruge om tirsdagen på at lave
spansk bondesalat med mozzarella, tomater og bønner. Har I brød tilbage fra om mandagen, kan I servere det til.
Onsdag kan I købe en stor nakkesteg, skære et par bøffer af den, som I kan grille og dertil kan I servere
couscoussalat med feta og granatæble. Den resterende nakkesteg kan I bruge på at lave en lækker og lidt anderledes
chili con carne.
Fredag står den på
pitabrød med
falafler og
bønnedip. Lørdag kan I lave
cordon bleu, som er paneret kylling fyldt med ost og skinke. Dertil kan I servere
pommes og en
frisk grøn salat. Søndag står den på en vaskeægte dansk klassiker nemlig
frikadeller og kold kartoffelsalat.