Bounty bar uden tilsat sukker

Lækre smagfulde bounty barer uden tilsat sukker og som kun består af ganske få ingredienser. Hvem kunne ikke sætte tænderne i en af disse lækre kokosbarer - jeg kunne i hvert fald godt.

KOKOS OG CHOKOLADE - PERFEKT KOMBI

En af de første opskrifter jeg forsøgte mig med, i starten af mit vægttab, var disse bounty barer, men det gik op for mig for nogle uger siden, at opskriften slet ikke var at finde her på bloggen, troede faktisk den allerede lå der, så derfor skal I selvfølgelig have opskriften. Det er virkelig en lækker og ikke mindst nem opskrift, som jeg er sikker på de fleste kan hitte ud af, og så kræver den heller ikke mange ingredienser. Synes I det bliver for voldsomt med de her store barer, så kan I sagtens halvere dem eller forme massen til kugler i stedet. På bloggen ligger i forvejen en opskrift på bountygrød. OPSKRIFT 8 stk. Ingredienser 200g kokosmælk (den fede del af 1 dåse kokosmælk) 150g kokosmel 40g fiber sirup eller anden slags sirup 150g mørk chokolade   Fremgangsmåde
  1. Stil i forvejen dåsen med kokosmælk på køl så den fede del af kokosmælken søger mod toppen.
  2. Kom den fede del af 1 dåse kokosmælk i en skål sammen med sirup og kokosmel og rør det godt sammen.
  3. Kom derefter massen i en form med bagepapir og stil den på køl nogle timer. Jeg brugte en brødform på 10x22 cm.
  4. Skær kokosmassen i 8 lige store dele, smelt chokoladen enten over vandbad eller i mikroovnen og vend kokosstykkerne i den smeltet chokolade. Top med lidt kokosmel og lad chokoladen stivne.