Kakaotoppe bidder

Kakaotoppe smager helt forrygende - kombinationen af kokos, kaffe og chokolade kan bare noget helt specielt, og selvom jeg normalt ikke kan lige kaffe, hverken rent eller i noget, så fungerer kaffe og chokolade upåklageligt godt sammen.

BIDDER MED KAFFE, KOKOS OG CHOKOLADE

Da jeg var i Sverige for et par uger siden, så jeg at de havde kokostoppe (det hedder vist noget andet på svensk) i mange forskellige udgaver, det er vist en ret populær ting der. Det gav mig lyst til at eksperimentere lidt mere med lignende opskrifter. Derfor får I her en nem og lækker opskrift på kakaotoppe bidder. På bloggen ligger i forvejen en opskrift på kakaotoppe. OPSKRIFT 8 stk. Ingredienser 60g mørk chokolade 5g kokosolie eller smør 100g havregryn 40g kokosmel 30g kokosflager 30g fibersirup eller anden sirup 0,5dl mælk 3-4 spsk. stærk kaffe 2 spsk. kakaopulver Lidt salt   Topping: 40g mørk chokolade 5g kokosolie Kokosflager   Fremgangsmåde
  1. Smelt chokoladen over et vandbad og tilføj kokosolie.
  2. Kom mælk, havregryn, kokosmel og kokosflager samt kakao og salt i chokoladen og rør det godt sammen.
  3. Tilføj sirup og kaffe og smag massen til. Sørg for at vende det hele rigtig godt sammen, massen skal være fast.
  4. Tryk chokolademassen i en form (10x20 cm), sørg for at mase den godt sammen. Stil på frost i 10 minutter.
  5. Smelt mørk chokolade sammen med kokosolie og hæld det over kagen. Top med lidt kokosflage og stil den tilbage på køl til chokoladen har sat sig.
  6. Skær i mundrette stykker og server.