Græske kyllingespyd

Græsk mad smager bare godt og disse kyllingespyd er ingen undtagelse. Spyddene tager ingen tid at lave, de skal bare skæres i mindre stykker, krydres, kommes på skyd og så en tur på grillen eller panden.

KRYDREDE KYLLING PÅ SPYD

Disse spyd er helt plain og kun smagt til med lidt blandet krydderier, men I kan sagtens komme både løg, peberfrugter og tomater på spyddene, hvis I har lyst. Spyddene kan serveret med pommes frites, ovnbagte kartofler, fetadip eller tzatziki. Og så er det jo altid lækkert med et godt stykke brød til som eksempelvis ciabattabrød. OPSKRIFT 2-3 pers. Ingredienser 3 kyllingefileter 2 fed hvidløg 1 spsk. tørret oregano 1 spsk. tørret basilikum 1 tsk. olie Salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Kyllingefileterne skæres i mindre stykker og kommes i en skål.
  2. I skålen tilføjes olie, tørret basilikum, tørret oregano, revet hvidløg samt salt og peber. Det hele røres godt sammen og har I tid, kan I stille skålen i køleskabt i 30-60 minutter, men det er ikke nødvendigt.
  3. Kom kyllingen på spyd og steg dem på en pande eller grille i 7-8 minutter.
  4. Når spyddene er færdige serveres de med pommesfrites, tzatziki og eventuelt lidt ovnbagte cherrytomater.