Det er igen blevet lørdag og weekenden står for døren, hvilket jo altid er fantastisk. Som sædvanlig skal I selvfølgelig have næste uges madplan, son denne gang består af blandt andet rugbrød med laksesalat, kyllingeoverlår med salat, fetadip og lidt kartofler, falafler på 2 forskellige måder, andesteg med det hele samt flere andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.
MADPLAN UGE 35
Mandag: Spinatpandekager med falafler
Tirsdag: Burger med kikærtebøffer
Onsdag: Rugbrød med laksesalat
Torsdag: Kyllingeoverlår med kartofler, tomatsalat og dip
Fredag: Ølbraiserede kyllingelår med mos
Lørdag: Andesteg med det hele
Søndag: Salat med andesteg
Mandag kan I lave en stor portion
falafelfars og stege nogle små falafler, som I kan komme i
spinatpandekager sammen med
hummus, fintsnittet kål og lidt blandet grøntsager. Den sidste del fars, kan I stege som bøffer om tirsdagen og lave vegetarburger med
hjemmebagte burgerboller,
bønnedip,
syltet rødløg, avocado og grøntsager.
Onsdag kan I enten købe et rugbrød eller bage jeres eget
rugbrød, hvortil I kan lave en
laksesalat, som I kan komme ovenpå rugbrødet. Bryder I jer ikke om laksesalat, kan I i stedet eksempelvis lave
æggesalat,
tunsalat,
makrelsalat,
skinkesalat eller
hønsesalat.
Torsdag kan I købe en god portion kyllingeoverlår. Den ene halvdel kan I komme i ovnen med lidt blandet krydderier og dertil servere
hasselback kartofler,
tomatsalat med mozzarella samt
haydari. Den anden del overlår, kan I bruge om fredagen til at lave
ølbraiserede kyllingeoverlår med mos.
Det er jo blevet efterårsvejr og derfor synes jeg den lørdag skal stå på
andesteg med kogte kartofler, sauce, lun rødkål og en skøn vintersalat. Resterne fra andestegen kan I bruge om søndagen på denne
andesalat med honningristede nødder og æble.