Madplan uge 36

Weekenden er allerede i gang, solen skinner og begge ting skal nydes så længe det varer. Det danske vejr er jo ikke altid til at stole på, så det kan hurtigt vende. Men det er blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Denne gang består madplanen blandt andet af to forskellige torskeretter, koldskål, da de har lovet godt vejr hele næste uge, mørbradgryde med den lækreste cremet mos samt flere skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

MADPLAN UGE 36

Mandag: Spinatwraps med pulled chicken Tirsdag: Chicken satay salat Onsdag: Torsk med ærter, serranoskinke og forårsløg Torsdag: One pot ris med torsk Fredag: Koldskål Lørdag: Fyldt mørbrad med tilbehør Søndag: Mørbradgryde med mos Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene del kan lave spinatwraps med pulled chicken, en masse grøntsager og eks. haydari eller tzatziki. Den resterende kylling kan I bruge om tirsdagen på at lave chicken satay salat med peanutbutterdip. Onsdag kan I stege et godt stykke fisk som torsk, rødtunge, mørksej eller lignende, hvortil I kan servere stegte forårsløg med ærter (tilføj lidt serranoskinke) samt ovnbagte kartofler og agurkedressing. Torsdag kan I igen lave noget med torsk, som eksempelvis denne nemme hverdagsret; 'one pot risret med torsk'. Fredag skulle vejret stadig være skønt, så tænker vi lige kan benytte de sidste 'sommerdage' og spise koldskål med hjemmelavet kammerjunker til aftensmad. Lørdag kan I købe dobbelt op af svinemørbrad, så I først kan lave fyldt svinemørbrad med en skøn vintersalat med grønkål og bagt græskar. Søndag kan I bruge den sidste del til at lave mørbradgryde med den lækreste mos.