Ricottapandekager med banan og chokolade

Pandekager med ricotta! Dette er ikke den første opskrift på pandekager med ricotta, som jeg har liggende her på bloggen, og det bliver nok heller ikke den sidste, for hold op hvor smager det fantastisk.

PANDEKAGER MED BANAN OG CHOKOLADE

Lækre luftige pandekager lavet på ricotta, banan og chokolade - en helt fantastisk kombination. Pandekagerne kan spises til både morgenmad og som dessert, og jeg er sikker på, at alle vil elske dem, for de smager så godt og har den skønneste konsistens. Denne version med smeltet chokolade og cremefine er muligvis lidt en luksus udgave, men det smager altså skønt. På bloggen ligger i forvejen en anden opskrift på ricottapandekager. Derudover ligger der yderligere 10-12 forskellige opskrifter på pandekager - bare søg. OPSKRIFT 6-8 stk. Ingredienser 1 banan 130g ricotta 60g havregryn 25g mel som kokosfibermel, mandelmel, boghvedemel, hvedemel eller anden mel 2 æg 1 dl mælk 0,5 tsk. vaniljepulver 0,5 tsk. bagepulver Knivspids natron 25g mørk chokolade   Fremgangsmåde
  1. Som det første skal I dele æggehvider og blommer fra hinanden og komme dem i hver sin skål.
  2. I skålen med æggeblommer tilføjer I ricotta, mælk, den moste banan og blander det rigtig godt sammen.
  3. Blendet havregryn (behøves ikke at blive blendet), 'mel' vaniljepulver, bagepulver og natron kommes i skålen med æggeblommer og det hele røres godt sammen. Den mørke chokolade hakkes og vendes i dejen.
  4. Æggehviderne piskes luftige og vendes forsigtigt i dejen.
  5. Steg pandekagerne på en middel varm pande i lidt fedtstof. Jeg brugte ca. 2 spsk. dej til 1 pandekage. Steg pandekagerne i 2-3 minutter på hver side.