Lørdagen er så småt gået i gang og, I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Madplanen denne gang består blandt andet af klassiske danske frikadeller med skysauce, stegte nudler med kylling, bankekød og en skøn og nem salat med and, tranebær og granatæble. Derudover består aftensmaden på onsdag, hvor det er 1. december, selvfølgelig af risengrød! Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge.
MADPLAN 48
Mandag: Frikadeller med kogte kartofler, grøntsager og skysauce
Tirsdag: Frikadellesandwich
Onsdag: 1 december - Risengrød
Torsdag: Butter chicken med naanbrød
Fredag: Stegte nudler med kylling og peanuts
Lørdag: Bankekød med mos
Søndag: Salat med andesteg, æble og granatæble
Mandag kan I købe en stor portion hakket kalv og flæske og lave
frikadeller af alt kødet. Den ene halvdel af dellerne kan I servere med kogte grøntsager og skysauce. Den anden del kan I spise om tirsdagen som
frikadellesandwich, hvortil I kan bage jeres eget
rugbrød, hvis I har lyst.
Onsdag er det første december og derfor står den selvfølgelig på
risengrød og
klatkager!
Torsdag står den på
butter chicken med
naanbrød, og den resterende del kyllingefileter kan I bruge om fredagen på at lave
stegte nudler med kylling, grøntsager og peanuts. Lørdag kunne det være lækkert med en gammel dansk klassiker som
bankekød og søndag står den på
andesalat. I stedet for at bruge resterne fra en hel and, kan I stege et par stykker kyllingebryster eller lår og bruge dem i stedet.