Julepandekager med appelsincreme

Pandekager smager jo fantastisk og her har jeg lavet en skøn portion julepandekager smagt til med kanel, vanilje og ikke mindst appelsin- saft og skal.

JULEDE PANDEKAGER MED APPELSIN

Jeg elsker alt ved julen, og jeg elsker pandekager, så derfor har jeg selvfølgelig lavet en fantastisk ret, hvori disse to elementer begge er repræsenteret. Pandekagerne er lavet på banan, æg og havregryn og er smagt til med kanel og appelsin, som hovedingredienserne. Jeg har toppet pandekagerne med en skøn mascarponecreme, som jeg har smagt til med appelsin - pandekagerne er yderligere toppet med appelsinstykker og mandler. OPSKRIFT 5 stk. (store) Ingredienser Pandekager 1 banan 2 æg 60g havregryn 1 tsk. bagepulver 1 tsk. vanilje 1 tsk. kanel 1 2 spsk. appelsinsaft 1 spsk. appelsinskal (jeg brugte tørret fra Tørsleffs)   Appelsincreme 120g mascarpone 1/2 dl cremefine 19% 1 spsk florsød eller flormelis 1 tsk vanilje 1 spsk appelsinsaft 1 spsk appelsinskal   Fremgangsmåde
  1. Lav pandekagerne ved at mase bananen og rør den sammen med æg, havregryn, kanel, bagepulver, vanilje, appelsinsaft og revet appelsinskal.
  2. Steg pandekagerne på en pande med lidt fedtstof. De skal have et par minutter på hver side.
  3. Mens pandekagerne steger, kan I lave jeres creme ved at pisk mascarpone, cremefine, florsød, vanilje, appelsinsaft og revet appelsinskal til en luftig masse.
  4. Kom pandekagerne på en tallerken, top med appelsincreme og appelsinstykker. Velbekomme.