Mexikanske wraps med spicy kylling

Jeg elsker mexikansk mad! På bloggen her ligger i forvejen en del forskellige opskrifter fra det mexikanske køkken som salat, enchilada, fajitas, chili con carne mm. Mexikansk mad er fyldt med en masse smag, som ikke er for stærkt (det synes jeg i hvert fald ikke), og en masse skønne krydderier, som giver de lækreste smagfulde retter.

WRAPS MED MEXIKANSK FYLD

Salatwraps med fyld er en fremragende gang aftensmad, dog kan salatbladene sagtens byttes ud med små tortillas eller tacos. Jeg har fyldt disse med krydrede små stykker kylling, lidt friske grøntsager som peberfrugt, tomater og agurker, samt syltet rødløg, creme fraiche og avocado. Retten kan laves på under 20 minutter og kræver ikke det store. Mexikanske retter: mexikansk salat, bagt chili con carne, enchilada, quesadillas, fajitas, chili con carne med kylling, chili con carne med nakkesteg, chili con carne med med hakket kød, sweet potato nachos, fyldte peberfrugter og blomkålstaco. OPSKRIFT .3 port. Ingredienser Kød 400g kyllingefileter 1 spsk. paprika 0,5 tsk. spidskommen 0,5 tsk. hvidløgspulver 1 tsk. tørret oregano Lidt tørret chili Salt og peber - kan erstattes af 2-3 spsk. taco spice mix pulver   Øvrigt 2 små hjertesalater 1/3 agurk 1 stk. tomat 4 spsk. creme fraiche 1 avocado 1 rød peberfrugt   Fremgangsmåde
  1. Skær kyllingefileterne i mindre stykker, kom dem i en skål og hæld paprika, hvidløgspulver, tørret chili, oregano, spidskommen, salt og peber på kyllingestykkerne og rør det godt sammen.
  2. Steg kyllingen på en varm pande med lidt olie i ca. 5 minutter.
  3. Imens skær I agurk, peberfrugt og tomater i mindre stykker, maser avocadoen i en skål og smager til med salt og citronsaft, samt river salatbladene fra hinanden.
  4. Læg salatbladene på et spækbræt og fyld med den stegte kylling, de friske grøntsager, creme fraiche, avocado og eventuelt syltet rødløg.