Creme fraiche dressing

En god creme fraiche dressing holder altid. Den passer til de fleste salater og er med til at gøre salater cremet og mere smagfulde. Derudover kan den bruges som dyppelse til det meste kød, og kan også bruges i pitabrød, på pizzaer og lignende.

CREMET SMAGFULD DRESSING

Denne dressing består af ganske få ingredienser og kan laves på 2 minutter. Jeg valgte at bruge en creme fraiche på 6%, men ønsker I den mere fed og fast i konsistens, kan I sagtens bruge en på 9% eller 18% - 38% tror jeg bliver for tyk. Men ellers kan I altid rør lidt mælk i creme fraiche, for at få den tyndere. Ingredienser 2 dl creme fraiche 6% 1 tsk. multisød eller sukker 2 spsk. purløg Salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Rør creme fraiche sammen med sukker, salt og peber.
  2. Hak purløg og bland det med de resterende ingredienser. Smag dressingen til og stil den gerne på køl nogle timer, inden den skal serveres.