Salat med rødkål, avocado, æbler og saltet mandler

Kålsalater i alle afskygninger er favorit salater for mig. Jeg kommer næsten aldrig ice berg eller salatblade i mine salater, så er det kun som 'pænt' supplement til kålen, men jeg bruger altid rødkål, hvidkål eller spidskål i mine salater. Jeg synes det både smager godt og giver mere sprødhed og struktur i salaten.

RØDKÅL, MANDLER OG AVOCADO

En god salat skal i min optik bestå af et sprødt element, som i denne salat er kålen. Noget frisk og syrligt her i form af æblerne, samt lidt fedme som her kommer fra mandlerne og avocadoerne - avocadoerne giver samtidig en cremet fornemmelse i salaten. Dette er en virkelig lækker og ikke mindst nem salat, som jeg er sikker på de fleste vil synes om. OPSKRIFT 6-8 port. Ingredienser 1 lille rødkål 3 æbler 3 avocado 60-70g granatæble 1 håndfuld frisk persille 100g saltet mandler   Fremgangsmåde
  1. Fintsnit rødkålen og kom den i en skål.
  2. Hak persille, skær æbler og avocadoer i mindre tern og vend det hele med den snittet kål og granatæbler.
  3. De saltet mandler hakkes meget groft og kommes oven på salatten.