Bløde tacos med krydrede fisk og mango

Fisk smager ret godt, men jeg får desværre ikke spist det så ofte, som man måske 'burde', men jeg prøver ihærdigt at eksperimentere med opskrifter med fisk, for at gøre det mere smagfuldt og interessant.

MEXIKANSK FISK

Det mexikanske køkken er en af mine favoritter, bare maden ikke er for stærk, det er jeg ikke så godt til, men er maden smagt til med krydderier og ikke overdynget med chili eller lignende, så synes jeg mexikansk mad smager fantastisk. Her får I en opskrift på en ret, som kan laves på ganske kort til og som samtidig smager forrygende. Den består af små bløde tacos, som jeg har fyldt med lidt friske grøntsager, mango, krydrede hvid fisk og en lækker dressing - nemt og simpelt, og yderst lækkert. OPSKRIFT 2 port. Ingredienser 300g mørksej, lange eller torsk 6 små taco 60g mango 60g agurk 60-70g kål   Dressing 3 spsk fromage fraiche eller creme fraiche 1 tsk. citronsaft 1 tsk. sriracha Lidt chilipulver Salt og peber   Marinade 1 spsk. olie Saften fra 1 citron 1/2 tsk. chilipulver 1 tsk. spidskommen 1 spsk. paprika 1/2 revet hvidløg Salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Start med at lave marinaden ved at blande olie, citronsaft, chilipulver, spidskommen, paprika, revet hvidløg, salt og peber sammen.
  2. Vend fiskestykkerne i marinaden og lad dem stå på køl i 1 lille times tid - gerne længere tid.
  3. Lav dressingen ved at blande creme fraiche sammen med sriracha, citronsaft, chili, salt og peber og smag den til.
  4. Steg fisken på en varm pande i små 2 minutter på hver side. I mens kan I skære mango og agurk i mindre tern og fintsnit kålen.
  5. Lun de små taco pandekager og fyld dem med lidt kål, fisk, agurk, mango og lidt dressing. Velbekomme.