Bagt kakaogrød

I lang tid har der, på de sociale medier, floreret billeder af bagt grød og jeg synes det har set utrolig lækkert ud. Men jeg er mest til kold grød, har lidt mine 'fordomme' omkring den varme havregrød, så jeg nyder den kun kold. Derfor har jeg været lidt langsom om at prøve bagt grød, da jeg havde en formodning om at den skulle spises varmt, men det bestemmer man jo egentlig selv :) Derfor spiste jeg den kold og den smagte virkelig godt. Jeg skal snart i gang med at eksperimentere lidt med bagt grød, tror det kan kombineres i uendeligheder og jeg skal i gang med at prøve lidt forskelligt. En ting er at det smager godt, men det er også virkelig nemt og dejligt at morgenmaden klar, når man vågner om morgenen. Opskrift 60g havregryn 1 banan 20g chiafrø 30g chokolade proteinpulver (kan sagtens undlades) 2 æg 200g mælk (komælk, soya, ris, havre eller lignende) 1 spsk. kakaopulver 0,5 tsk bagepulver 10 dråber flydende sødemiddel, 1 tsk. sukrin gold, sukrin melis eller hvad man lige har 10g mandler 1 spsk. kakaonibs
  1. I en skål moses bananen med en gaffel. Mælk og æg tilsættes og piskes sammen.
  2. De øvrige ingredienser, på nær mandler og kakaonibs, tilføjes og det hele blandes godt sammen.
  3. Mandlerne hakkes og næsten det hele samt kakaonibs vendes i dejen.
  4. En form sprayes eller smøres med lidt kokosolie, massen hældes i og de resterende mandler og kakaonibs strøs på toppen.
  5. Bag grøden ved 200 grader i 17-18 minutter.
  6. Grøden tages ud og kan enten spises varm eller kold. Jeg lavede den om aftenen og spiste den til morgenmad de efterfølgende dage.
Tips: Pas på med ikke at give den for meget, jeg fik givet den 20 min og det var lige i overkanten - 18 minutter er mere passende. Man kan servere lige hvad man ønsker, men jeg spiste den med bær den ene dag og med skyr og bærkompot den anden dag. Den fungerer også godt som et lille mellemmåltid eller som dessert.