Grillet asparges med rejer og hytteost

Nu er det jo sæson for disse lækre grønne asparges og de smager jo så godt, så det er med at udnytte det, så længe de kan købes (gode). Man behøver jo egentlig ikke gøre så meget ved dem, bare smid dem på grillen eller på en pande med lidt olie og salt, så er alt jo godt. Men man kan selvfølgelig også vælge at bruge dem til meget andet eksempelvis i salater, omeletter eller bare som tilbehør til aftensmaden. Jeg har de sidste par uger brugt asparges til min frokost ret ofte, og i dag spiste jeg dem sammen med lidt rejer og hytteost, som blev vendt med lidt friske krydderurter. Det var virkelig lækkert og sommer-agtigt. Opskrift 8 friske grønne asparges 80g rejer 1 spsk. hytteost 1 spsk. frisk hakket persille 1 spsk. frisk hakket purløg 8 dråber citronsaft 0,5 tsk. koldpresset olie Salt og peber
  1. En pande varmes op og asparges smides på panden med det par dråber olie og lidt salt.
  2. De skal have 3-4 minutter i alt. Jeg vender dem ca. hvert 30 sekund.
  3. Imens laves dressingen bestående af hytteost, fintsnittet persille og purløg, citron, salt og peber.
  4. Når aspargesene er færdige lægges de på en tallerken, rejer ligges ovenpå og på toppen tilføjes hytteosten. Evt. kan man strø lidt godt koldpresset olie over retter. Velbekomme.