Broccoli fladbrød - kalorielette og lækre brød
Disse broccoli fladbrød er lidt det sammen som mine broccoliboller, formen her er bare lidt anderledes og de her er lidt hurtigere og nemmere at lave. Specielt fordi man slipper for at forme bollerne. Dejen skal bare hældes ud på en bagplade også i ovnen. Dejlig nemt og lækkert!
Opskrift (12 stk.)
1 Broccolihoved
2 æg
50g æggehvider
lidt salt
1 spsk. Husk
1 spsk. mandelmel
0,5 tsk. bagepulver
- Broccolien blendes og hældes i en skål.
- I skålen tilsættes æg, æggehvider, salt, husk, mandelmel og bagepulver.
- Det hele røres sammen og skal lige stå at trække i ca. 10 minutter.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Derefter lægges det ud på et stykke bagepapir og med en kniv skæres passende firkanter (jeg fik 12 stk. ud af denne portion).
- Brødene bages i ovnen i ca. 20 minutter.
- Lad brødene køles af på en rist og efter ca. 30 minutter skulle de være perfekte og lette at 'skille' fra hinanden.