Kammerjunker - uden tilsat sukker

Jeg fandt lige en gammel opskrift frem fra gemmeren, som jeg aldrig har fået lagt ud her på bloggen. Jeg husker dem udmærket, men troede faktisk jeg havde fået slettet indlægget ved en fejl, men det havde jeg åbenbart ikke, nu er den i hvert fald genopstået på en eller anden måde. Som I nok kan fornemme, så er det en opskrift på kammerjunker som er sukkerfri. Sidste år eksperimenterede jeg en del med at lave sundere kammerjunker, og jeg har da også en opskrift liggende på bloggen, som i kan  finde her. De er lavet på nødder og gryn og er både sukker- og glutenfri. Disse kammerjunker er dog ikke glutenfri da de er lavet på en blanding af grahamsmel og hvedemel, men de er sukkerfri og de smager ret godt. Så hvis I har lyst til at lave jeres egne kammerjunker, så kan I jo prøve denne opskrift eller den anden version. For koldskål og kammerjunker smager bare fantastisk og er i min optik helt perfekt om sommeren. Jeg har også en opskrift på hjemmelavet koldskål, som er sukkerfri, og den opskrift kan I finde her. OPSKRIFT 20-25 stk. Ingredienser 100g hvedemel 30g grahamsmel 2 spsk. multisød 10 dråber flydende sødemiddel 1 æg 1 spsk. vaniljepulver 50g kokosolie Lidt revet citronskal   Fremgangsmåde
  1. Hvedemel, grahamsmel, vaniljepulver og 'sukker' blandes sammen i en skål.
  2. Smelt kokosolien og rørt det i melblandingen sammen med æg, flydende sødemiddel og revet citronskal. Rør det hele godt sammen.
  3. Form små kugler af dejen, men pas på de ikke bliver for store. Kom dem på en bageplade, tryk dem lidt flade og bag dem ved 170 grader i ca. 15 minutter.
  4. Tag kammerjunkerne ud og lad dem køle af på en rist.