Bananmuffins med kanel og valnødder

Jeg bager ofte med bananer da jeg synes det er dejlig nemt, jeg har ofte bananer liggende både på køkkenbordet og i fryseren, også giver bananer en dejlig sødme, når man kokkererer med det. Bananmuffins er noget jeg har lavet rigtig mange gange, specielt i starten af min kur, og nu har jeg forsøgt at eksperimentere en lille smule med det. Så disse bananmuffins er smagt til med kanel og valnødder og de er ret lækre. De er uden både smør, mel og sukker, derfor vil jeg betegne dem som værende sunde eller sundere muffins, som man kan spise indimellem med god samvittighed. OPSKRIFT 10 stk. Ingredienser 3 bananer 50g havregryn 50g mandelmel 1 spsk. kanel 30g valnødder 2 æg 1 tsk. bagepulver Lidt vaniljepulver   Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienser på nær valnødder kommes i en blender eller en foodprocessor. Blend indtil dejen er blevet lind og sammenhængende.
  2. Hal valnødderne groft og vendt dem i dejen.
  3. Fyld muffinsforme med den færdige dej, jeg bruger altid silikoneforme, men i kan sagtens bruge papirforme, hvis I foretrækker det.
  4. Bag muffins ved 200 grader i 15-18 minutter eller til de er blevet gyldne.