Svinemørbrad med svampe og bløde løg


MØRBRADBØFFER MED BLØDE LØG OG SVAMPE
Enten kan man vælge at stege bøfferne færdige på panden eller komme det hele i et fad og i ovnen. Jeg valgte dog at stege bøfferne færdige på panden, stille dem til siden og stege løg og svampe derefter. Det hele blev vendt sammen og serveret. Men I kan som sagt sagtens først stege bøfferne 1 min på hver siden og komme dem i et fad. Derefter steger I svampe og løg på en pande i 7-8 minutter, tilføjer madfløde og fond og smager til med salt og peber. Blandingen kommes i fadet til bøfferne og kommes i ovnen i 10 minutter ved 200 grader. Bøfferne kan serveres til ris, mos eller til en god salat. Ellers kan I komme dem ovenpå et stykke rugbrød - det er ret lækkert.

- Mørbraden afpudses og skæres i bøffer på ca. 2 cm. Bøfferne krydres med salt og peber, steges på en pande 2-3 minutter på hver siden og lægges til siden.
- Løgene skæres i halve ringe og smides på panden med lidt olie i 10-12 minutter. Imens renses og skæres svampe i mindre skiver og kommes på panden. Lad det hele stegt i 5-6 minutter. Tilsæt fløde og fond og lad det simre 6-7 minutter.
- Smag saucen til med salt og peber. Kom bøfferne sammen med saucen og server.




