Kyllingeburger

img_5219 KYLLINGEBURGER! Den holder altså! Den smager virkelig godt og er fyldt med en masse lækkerier. Denne burger lavede jeg, dagen efter jeg havde fået en traditionel burger til aftensmad (den opskrift kan I finde her), da der var en ekstra burgerbolle til overs, og den skulle da virkelig ikke gå tabt. Så da jeg skulle have frokost stegte jeg lidt kylling, skar lidt grøntsager ud og lavede denne kyllingeburger. Selvom jeg spiste den til frokost, så kan man altså sagtens spise den til aftensmad. Opskrift på burgerbollerne kan I finde her, og når først de er lavet ja så er det jo rimelig nemt at bikse resten af retten sammen. Opskrift 2 spsk. light salatmayonnaise 2 kyllingefilet 10 skiver agurk 1 sjat ketchup 1 stor tomat 2 skiver kalkunbacon En lille smule rødløg 2 håndfuld salatblade 2 burger bolle
  1. Steg kyllingen og bacon i lidt olie.
  2. Tænd ovnen på 200 grader.
  3. Skær agurk, rødløg og tomater i skiver.
  4. Varm bollen i ca. 2 minutter.
  5. Når alle elementerne er gjort klar, gælder der bare om at samle burgerne.
img_5116img_5219