Sunde vafler med hytteost og vanilje - lækre, sprøde vafler

Disse vafler er, ligesom mine kakaovafler, lavet på hytteost. Det er faktisk den samme opskrift, her er kakaopulveret bare skiftet ud med lidt andre krydderier. Jeg synes vafler er en lækker omgang morgenmad, det smager skønt og lidt syndende. Dog må jeg hellere pointere, at jeg ikke er specielt god til at lave vafler. Det er ikke altid det lykkedes.

SPRØDE VAFLER TOPPET MED RABARBERKOMPOT, BANAN OG SKYR

Disse vafler er lækre og sprøde og er samtidig ret kalorielette. Jeg har her valgt at toppe min vaffel med lidt hjemmelavet rabarberkompot, skyr, banan og lidt brombær. Én ting er at de fungerer super godt til morgenmad, men man kan jo også sagtens nuppe en vaffel til eftermiddagskaffen eller til dessert, eventuelt toppet med lidt is. Her på bloggen ligger i forvejen lidt forskellige vaffelopskrifter som spinat/bananvafler, proteinrige kakaovafler, kakaovafler, bananvafler med chiafrø og bananvafler. OPSKRIFT (2 stk.) Ingredienser 100g hytteost 1 æg 50g æggehvider (eller 1 æg) 15g havregryn 5g Husk En sjat vaniljepulver En god sjat sødemiddel   Fremgangsmåde
  1. Havregryn blendes i en blender.
  2. Hytteost og æg tilsættes og blendes sammen med havregryn.
  3. Når dejen er uden klumper tilsættes de resterende ingredienser.
  4. Tænd for vaffeljernet og steg vaflerne i kokosolie.
  5. Når vaflerne er færdige, lægger I dem på en rist, så skulle de gerne blive sprøde.