Pølsehorn med blomkål og gulerod

img_6680 Disse pølsehorn lavede jeg for første gang, da jeg i september holdte fødselsdag, og de blev alle spist! Godt nok er brødet omkring pølserne fyldt med grøntsager, men det smager alligevel som rigtig brød. De er vildt lækre og mætter tilmed en del. At de er fyldt med grøntsager er i min verden bare en god ting, og at man samtidig ikke rigtig kan smage det, ja det er jo bare en win win. Opskrift 100g hytteost 2 gulerødder 150g blomkål 4 æg 40g mandelmel eller kokosfibermel 30g Husk 2 spsk. bagepulver. Samt 5 fedtreduceret pølser Evt. en håndfuld solsikkekerner
  1. Hytteost og æg blendes godt sammen og hældes i en skål.
  2. I en anden skål tilføjes mandelmel, husk, salt og bagepulver.
  3. Riv eller blend gulerødderne og blomkålen og tilføj det til den flydende masse. Tilføj evt. de hele solsikkekerner her.
  4. Tilføjes den flydende masse til de tørre ingredienser.
  5. Rør godt rundt i dejen og lad den stå 15 minutter så dejen sætter sig.
  6. Halver pølserne.
  7. Tænd ovnen på 200 grader.
  8. Rul dejen ud i 2 cirkler og del hver cirkel i 8 trekanter.
  9. Læg en halv pølse i den brede ende og rul.
  10. Læg dem på en bageplade med bagepapir og strø med enten birkes eller sesamfrø.
  11. Bag hornene i 15-18 minutter.
img_6765 De kan sagtens laves i forvejen og fryses ned. Tag dem op dagen før og bag dem 3-4 min lige inden servering.