Proteinrig grød udgave af 'den du ved nok' kage

For et par uger siden sad jeg en morgen og samlede forskellige kageopskrifter fra min blog, og da jeg landede på min sundere version af kagen 'den du ved nok', fik jeg virkelig lyst til et stykke. Men da det var morgen og jeg ikke lige havde et stykke af kagen i nærheden, og jeg samtidig så, at en person på instagram havde lavet en grød som mindede om kagen, ja så måtte jeg jo i gang med at lave en sundere grødversion af denne lækre kage. Resultatet blev, hvis jeg selv skal sige det, rigtig rigtig lækker. Så hvis I en dag har lyst til grød til morgenmad, og hvis I elsker kager og specielt kagen 'den du ved nok', så prøv denne opskrift for det er virkelig en god grød. Forresten ligger opskriften på den pågældende kage lige her, hvis I også skulle få lyst til at lave den. OPSKRIFT 1 person Ingredienser 40g grovvalsede havregryn 10g chiafrø 1 dl vand 1 dl mælk 20g chokolade proteinpulver 1 tsk. kaffe 10g kokosmel 1 tsk. sukrin gold 3 tsk. kakaopulver 10 dråber flydende sødemiddel Et nips salt   Fremgangsmåde
  1. Havregryn, chiafrø, 2 tsk. kakaopulver, vand, mælk, flydende sødemiddel og salt kommes i en gryde og skal småkoge 2-3 minutter.
  2. Når grøden er færdig, tages gryden af varmen og proteinpulveret røres i grøden.
  3. Jeg plejer at komme grøden i en skål så den kan køle lidt af og laver imens toppingen, men I kan sagtens lave både grød og topping samtidig i hver sin gryde, hvis I gerne vil have jeres grød varm.
  4. I en anden gryde tilføjes sukrin godt, 1 tsk. kakaopulver, kaffe og kokosmel. Lad massen kog sammen et minuts tid og kom det oven på grøden. Velbekomme.