Meatza - pizza på en bund af kød toppet med grøntsager

Meatza! Virkelig lækkert og tilmed ret nemt og hurtigt at tilberede, selvom det slet ikke ser sådan ud. Hvis man er kødelsker, lidt ligesom mig, så er denne ret virkelig skøn. Meatza består af en ren kødbund toppet med lidt blandet grøntsager og ost enten bestående af revet mozzarella eller andet revet ost eller man kan toppe med hytteost eller ricotta. Som fyld kan man vælge de grøntsager man ønsker, men jeg har brugt grøntsager som peberfrugt, squash og svampe, hvilket jeg synes passer utrolig godt til, men I kan sagtens kombinere de grøntsager I foretrækker. OPSKRIFT 2 pers. Ingredienser Bund 400g hakket kød (kylling, okse eller svine) 1 rødløg 2 tsk. paprika 1 spsk. spidskommen 1 tsk. salt + lidt peber 1 spsk. bbq sauce, ketchup eller lignende   Fyld 1 rødløg 80g svampe 150g peberfrugt 1/2 squash 4 spsk. pizzasauce 100g revet mozzarella eller hytteost   Fremgangsmåde
  1. Det hakket kød blandes op med salt, peber, 1 revet løg, paprika og bbq sauce.
  2. Form farsen til 2 pizzaer og bag dem i ovnen ved 230 grader i 12 minutter.
  3. Svampene skæres i tykke skiver og steges på en tør pande i 5 minutter. Når alt væden er forsvundet tilføjet et par dråber olie samt lidt salt til de stegte svampe - læg dem på en tallerken. Skær rødløg i både og steg dem ved svag varme i ca. 10 minutter i lidt olie.
  4. Skær peberfrugt i strimler og squash i tynde skiver.
  5. Når kødbundene er færdige smøres et lag pizzasauce og ost på bunden. De stegte svampe, de rå peberfrugter og squash skiver kommes på bunden, som til sidst toppes med de stegte løg.
  6. Bag meatzaerne i 10 minutter ved 210 grader.