Glutenfri banan/chokoladeboller

img_5959 Lækre, sunde og ikke mindst nemme banan/chokoladeboller. De her boller er virkelig nemme og hurtige at bikse sammen, og de er skønne som et mellemmåltid når man begynder at hungrer efter noget sødt. Jeg plejer at bruge dem som et mellemmåltid, når jeg er på farten, eller hvis jeg sidder der hjemme og bare får lyst til noget lækkert. Der er omtrent 96 kcal, 8g fiber, 3g fedt, 6g protein og 7g kulhydrater pr bolle, så det er jo heller ikke så slemt. OPSKRIFT 6 stk. Ingredienser 1 stk. banan 30g husk 40g mandel eller kokosfibermel eller havregryn 15g gær 1 stk. æg 50g æggehvider (eller 1 æg) 10g proteinpulver (kan undlades) 100g mælk 60g hytteost 20g mørk chokolade 70% 2 dl vand   Fremgangsmåde
  1. Rør gær ud i vand og mandelmælk.
  2. Blend hytteost, æg og æggehvider.
  3. Æggemassen tilføjes til skålen med gær, mælk og vand.
  4. Tilsæt den moste banan, det hakket chokolade, proteinpulver, Husk og melet.
  5. Det hele røres godt sammen og skal trække ca. 20 minutter.
  6. Tænd ovnen på 180 grader.
  7. Formes bollerne og bage dem i 15-18 minutter.
  8. Lad dem køle af på en rist.