Havregrødspandekager

Lækre luftige havregrødspandekager smager bare godt. Det er en god ide at lave disse pandekager, hvis I har en sjat havregrød tilovers fra gårsdagens morgenmad. Det kan jo være lidt svært helt at beregne, hvor meget grød man kan spise, så skulle I have lidt grød i overskud, så kom det i en skål og i køleskabet. Så har I basen for nogle rigtig lækre pandekager til morgenmaden den næste dag. Grøden skal bare blandes op med et par ingredienser og steges på en pande, og så er morgenmaden parat. I kan selvfølgelig toppe pandekagerne med lige præcis det I foretrækker, men jeg syens skyr og bær passer ret godt til. Jeg har også tilføjet lidt proteinpulver til min dej, men det behøver I slet ikke. Hvis I ønsker en mere udførlig forklaring på hvordan man laver havregrød, så har jeg en opskrift liggende lige her. Dog har jeg til disse pandekager undladt at komme æggehvider i havregrøden, det er slet ikke nødvendigt. OPSKRIFT 8 stk. (morgenmad til ca. 2 personer) Ingredienser Havregrød 40g havregryn 1,5 dl vand 1,5 dl mælk Knivspids salt   Øvrige ingredienser 2 æg 1 banan 15g havregryn 1 tsk. bagepulver 1 lille tsk. vaniljepulver 10 dråber flydende sødemiddel Evt. 15-20g vanilje proteinpulver   Fremgangsmåde
  1. Det første I skal have gjort er at lave havregrøden. Det nemmeste er næste at lave disse pandekager af en rest havregrød, men har I ikke det, så lav en lille portion havregrød.
  2. Kom havregryn, vand, mælk og salt i en lille kasserolle, lad det simre et par minutter mens I rør i grøden, hele tiden, og tag gryden af varmen.
  3. Lad grøden køle af 10 minutters tid og bland æg, most banan, vaniljepulver, sødemiddel, havregryn, bagepulver og vanilje proteinpulver sammen med grøden.
  4. Brug 1,5 spsk. dej til hver pandekager og steg dem 2-3 minutter på hver siden i lidt kokosolie.
  5. Server pandekagerne med en god klat vaniljeskyr og friske blåbær og jordbær.