Bananvafler med chiafrø toppet med brombærcreme

Jeg kan fornemme at brombær i øjeblikket virkelig er i højsæson. Jeg synes alle er på rov efter dem og får samlet den ene store skål fyldt med brombær efter den anden, men synes ikke rigtig jeg kan finde nogen. Måske har jeg heller ikke ledt helt så ihærdigt efter dem, men lækkert ser det i hvert fald ud. Men for nogle uger siden lavede jeg et par lækre vafler af banen og chiafrø, hvilket både smager skønt og som jeg tilmed synes giver en god mæthedsfornemmelse. Jeg toppede vaflerne med en brombærcreme, som faktisk ikke består af ret mange ingredienser, hvilket I kan se nedenfor. Det skal lige påpeges at hvis I ikke har brombær, så kan I sagens bytte dem ud med hindbær eller muligvis jordbær. Jeg elsker at starte min morgen med vafler eller pandekager, for det smager bare helt fantastisk og er altid en yderst lækker måde at starte morgenen på. Desværre sker det ikke så ofte, da jeg enten skal på arbejde eller træne om morgenen. Jeg gider kun lave pandekager og vafler når jeg har god tid, og jeg gider ikke stå tidligt op for at kunne nå det. OPSKRIFT 2 stk. (Store vafler) Ingredienser 2 bananer 2 æg 40g havregryn 15g chiafrø 1 dl mælk 0,5 tsk. vaniljepulver 1 tsk. bagepulver 8 brombær 150g vanilje skyr 1 tsk. Florsød (EASIS)   Fremgangsmåde
  1. Mos bananerne med en gaffel, tilføj mælk og æg og rør det godt sammen i en skål.
  2. Kom havregryn, vanilje, bagepulver og chiafrø i skålen og bland det hele rigtig godt sammen. Lad det stå 10 minutters tid. Har I en rigtig sød tand, så kan I altid tilføje lidt flydende sødemiddel også.
  3. Steg vaflerne på et vaffeljern. Hver vaffel skal have ca. 3 minutter også er de lækre sprøde og gennembagte. Jeg fik 2 store vafler ud af denne portion.
  4. Mens vaflerne steger kan I passende lave brombærcremen. Kom brombær i en skål, mos dem og tilføj skyr og florsød. Bland det hele rigtig godt sammen og smag til. Top vaflerne med brombærcremen eventuelt lidt friske brombær og mandelflager og spis!