Spinatvafler med laks, avocado og hytteost

En ide til en anderledes, dog ret nem frokost eller en let aftensmad, kan være disse spinatvafler fyldt med en masse lækkerier. Nogen gange gider man bare ikke spise de sædvanlige rugbrødsmadder til frokost, men har i stedet lyst til noget helt andet. Det kan eksempelvis være disse lækre spinatvafler, som er hurtige at bikse sammen og som man sagtens kan lave en stor portion af og fryse ned. De kan også sagtens holde sig nogle dage i køleskabet, så har man til frokost til flere dage. OPSKRIFT 3 stk. Ingredienser 3 æg 200g hytteost 2 håndfulde frisk spinat 2 spsk. mel (boghvedemel, kokosfibermel, blendet havregryn, majsmel eller lignende) 1 spsk. husk Et knivspids salt   Fremgangsmåde
  1. I en blender kommes æg, hytteost og spinat og det hele blendes godt igennem.
  2. Tilføj mel, husk og salt og rør dejen godt sammen. Kom dejen i køleskabet i 20 minutter.
  3. Tænd for vaffeljernet og varm det godt igennem før vaflerne bages. Det tager 2-3 minutter per vaffel.
I kan fylde vafler med lige hvad I ønsker, men jeg har her fyldt min vaffel med lidt avocado, hytteost, rødløg samt et par skiver røget laks. Det er en ret lækker kombination, som tilmed mætter ret meget.