Spinatvaffel med mozzarella, serrano skinke og avocado

Tidligere lagde jeg en opskrift op på spinatvafler med laks og hytteost, men man kan fylde disse vafler med alverdens ting. Her har jeg brugt en lidt anden variant, hvor fyldet består af blandet andet mozzarella, avocado og serrano skinke. Derudover havde jeg lidt rød pesto i køleskabet, som jeg også kom i vaflen. Her kan I finde 'opskriften' på vafler med laks, hvis I er interesseret. Vaflerne er utrolig nemme at lave og de kan sagtens holde sig i køleskabet nogle dage, derudover kan man også sagtens fryse dem ned. Så er det bare at tage en enkelt op af fryseren en times tid før frokost. OPSKRIFT 3 stk. Ingredienser 3 æg 200g hytteost 2 spsk. mel (boghvedemel, kokosfibermel, blendet havregryn, majsmel eller lignende) 1 spsk. husk 2 håndfulde frisk spinat Et knivspids salt   Fremgangsmåde
  1. I en blender kommes æg, hytteost og spinat og det hele blendes godt igennem.
  2. Tilføj mel, husk og salt og blend dejen godt. Kom dejen i køleskabet i 15-20 minutter så den lige kan samle sig.
  3. Tænd for vaffeljernet og varm det godt igennem før vaflerne bages. Kom lidt kokosolie på vaffeljernet før dejen tilføjes og bag vaflerne 2-3 minutter.
  4. Fyld vaflerne med mozzarella skiver, serrano skinke og avocado.