Granola med en masse kokos

Jeg har en tendens med ofte at spise det samme til morgenmad i en længere periode. Nogen gange er det æg, andre gange pandekager eller vafler. Indimellem fungerer en portion skyr eller yoghurt toppet med en lækker hjemmelavet granola bare rigtig godt. Jeg er ret vild med kokos, så i denne granola er der både kokosmel og kokosflager i. I øjeblikket spiser jeg ofte denne kokos granola ovenpå skyr yoghurt med kokos... mums siger jeg bare. Jeg synes granola er noget af det nemmeste at lave, da det består af elementer som jeg altid har i skabene i forvejen. Så det hele skal bare blandes sammen og i ovnen også har man morgenmad til de næste par uger. OPSKRIFT Ingredienser 2 bananer 180g havregryn 70g solsikkekerner 40g hørfrø 40g sesamfrø 50g blandet nødder 80g kokosmel 2 spsk. sukrin gold 2 håndfulde kokosflager 1 tsk. vaniljepulver   Fremgangsmåde
  1. Havregryn, kokosmel, sesamfrø, hørfrø og solsikkekerner kommes i en skål.
  2. Nødderne hakket groft og kommes i skålen.
  3. Bananerne moses og blandes med gryn, kerner og nødder.
  4. Vaniljepulver og sukrin gold kommes ligeså i skålen og det hele blandes rigtig godt sammen.
  5. Kom hele blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen ved 150 grader i 30 minutter. Husk at rørt godt rundt i granolaen indimellem.
  6. Efter de 30 minutter slukker I ovnen, men lader granolaen stå 15-20 minutter i ovnen (dette er ikke nødvendigt, men hvis I har tid så gør det).
  7. Bland kokosflager i granolaen og lade det køle helt af, før det kommes i en lukket beholder.