Bulgursalat med frisk basilikum, spidskål, tomater og chilifeta

Her får I lige en ide til en nem og lækker salat, nemlig den på billederne :) Den består af kogt bulgur, spidskål, salatblade, frisk basilikum, cherrytomater og feta i chiliolie. Denne salat er virkelig lækker og tilmed frisk og mættende. Jeg er vild med salater og specielt dem som ser flotte og indbydende ud, og med grøntsager i forskellige farver, så kan man hurtigt få éns salat til at se lækker og smagfuld ud. Denne salat lavede jeg for et par uger siden og spiste den til et stykke grillet kød. Jeg tænker at salaten kan fungerer som tilbehør til det meste slags kød, om I så griller det eller ej. Derudover tror jeg også sagtens salaten kan spises som tilbehør til lasagne, kødsauce, mørbradbøffer og meget andet. Der var en rest tilbage af salaten, som jeg spise til frokost den næste dage sammen med lidt kylling og det var rigtig lækkert. OPSKRIFT 4 pers. Ingredienser 250g spidskål 2 håndfulde salatblade 10-15 blade basilikum 12 cherrytomater 150g kogt bulgur 50g feta i chiliolie   Fremgangsmåde
  1. Start med at koge bulguren efter anvist på posen. Lad dem efterfølgende køle helt af.
  2. Derefter snitter I spidskålen meget fint og skær cherrytomaterne i både. Kom begge ting i en skål eller på en stor fin tallerken.
  3. Bland salatblade og basilikum sammen med kål og tomater samt den kolde bulgur.
  4. Lige inden servering pynter I salaten med fetatern og hælder derefter et par teskefulde af chiliolien over salaten.