Spinatwrap med pulled pork
En spinatwrap med alt muligt lækkert i er altid godt. Denne wrap er fyldt med en 'hurtig' hjemmelavet pulled pork, coleslaw, salatblade, tomater samt en blanding af stegte rødløg og peberfrugter. I kan selvfølgelig selv vælge hvad I vil have i, men dette synes jeg er et ret godt forslag.
Opskrift
Wrap:
1 stor pose frisk spinat
1 æg
60g æggehvider
Et nips salt
1 stor spsk. Husk
- Alle ingredienserne blendes sammen.
- Ovnen tændes på 200 grader.
- Dejen spredes ud på en bageplade beklædt med bagepapir, massen skulle gerne fylde hele bagepladen.
- Bages i ca. 20 minutter.
- Når den er færdig deles den på langs og man har nu til 2 store wraps.
- En nakkefile på ca. et kilo marineres og steges godt af i en gryde
- Stegen dækkes af en tredjedel vand.
- Den skal efterfølgende simre 2-3 timer.
- Når stegen er kogt færdig vendes den i lidt mere marinade, lægges i et fad og steges i ovnen ved 140 grader i en lille times tid, så den bliver lækker sprød.
- Fromage fraise hældes i en skål.
- Coleslaw dressingen tilsættes sammen med salt.
- Det hele røres godt sammen og smages til.
- Grøntsagerne tilføjes ligeså.
- Igen røres alt sammen.
- Peberfrugten skæres i lange strimler.
- Rødløg skæres i tynde skiver.
- Begge grøntsager hældes på en pande med en lille sjat olivenolie.
- Steges ved middelvarme i ca. 20 minutter.
- Hældes i en skål og smages til med lidt salt, peber og en lille sjat koldpresset olie.