Bagt grød med hindbær og kokos
Her kommer lige en til opskrift på bagt grød, men altså det kan man da heller ikke få for mange af, vel? :)
Denne portion er smagt til med hindbær og kokos, som er en ret lækker kombination. Grøden er dejlig nem at bikse sammen, da det hele hurtigt skal røres sammen, kommes i en form, bages 20 minutter og spises. Samtidig så kan grøden holde sig på køl i 4-5 dage. Det er n dejlig nem morgenmad som også fungerer ret godt som mellemmåltid.
OPSKRIFT 2 personer
Ingredienser
60g havregryn
1 banan
20g chiafrø
2 æg
130g frosne bær
40g kokosmel
200g mælk (komælk, soya, ris, havre eller lignende)
0,5 tsk bagepulver
10 dråber flydende sødemiddel
1 tsk. vaniljepulver
10g mandler
Fremgangsmåde
- I en skål moses bananen med en gaffel. Mælk og æg tilsættes og piskes sammen.
- De øvrige ingredienser tilføjes og det hele blandes godt sammen.
- Massen hældes i en form beklædt med bagepapir. Mandlerne hakket og kommes på toppen af grøden sammen med lidt kokosmel.
- Grøden bages ved 200 grader i 20 minutter.
- Den kan enten spises varm eller kold. Jeg laver den ofte om aftenen og spiser den til morgenmad de efterfølgende dage