Sesamristet laks med stegte nudler - nem og lækker hverdagsret

Ærtemos – opskrift på en nem og lækker dip

p

Det er ikke ret lang tid siden jeg for første gang prøvede at lave ærtemos efter at have set det utrolig mange steder på de sociale medier. Så tænkte, for et par måneder siden, at det var på tide at afprøve det, og jeg må indrømme det smager utrolig godt. Jeg synes det fungere godt både til en stykke kød, som dip til grøntsager og jeg er sikker på det fungere rigtig godt til mange andre ting. Men jeg er forholdsvis ny, så jeg har ikke prøvet det til så meget endnu, men det kommer nok er jeg sikker på.

OPSKRIFT

Ingredienser

200g ærter

60g mandler

12 dråber citron

1 spsk. god olie

Salt og peber

1 halvt fed hvidløg

 

Fremgangsmåde

  1. Til at starte med kommes mandlerne i en blender og blendes forholdsvis fint.
  2. I blenderen tilsættes ærterne, et revet hvidløg, citronsaft, olie samt salt og peber og det hele blendes rigtig godt sammen.
  3. Mosen smages til med citronsaft og salt og serveres.

img_5278

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sesamristet laks med stegte nudler - nem og lækker hverdagsret