Glutenfri banan/chokoladeboller

Pizza lavet på hytteost – toppet med ost og skinke

cropped-IMG_5707-1-1.jpg

Denne sunde pizza er virkelig en af mine yndlings ‘sundere alternativer’. Jeg synes den er så lækker og minder utrolig meget om en rigtig pizza. Godt nok er bunden ikke sprød, men den minder om en rigtig dej. Ikke fordi jeg ikke bryder mig om blomkålspizzaen, denne er bare lige en tand bedre. Man kan selvfølgelig toppet bunden med lige præcis det fyld man foretrækker. Men ofte synes jeg bare en helt almindelig pizza med skinke og ost fungerer rigtig godt. Jeg er ikke altid på god til at eksperimentere med fyldet på min pizza, men det kan I sagtens gøre, hvis I lyster.

OPSKRIFT

Bund

1 æg

40g æggehvider (eller bare brug 2 æg)

1 spsk. husk

2 spsk. kokosfibermel

2 spsk. hytteost

Lidt salt

En god sjat tørret oregano og basilikum

 

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Alle ingredienserne hældes i en blender og blendes sammen.
  3. Kom dejen på en bageplade beklædt med bagepapir.
  4. Form dejen til en cirkel.
  5. Bage pizzadejen i 20 minutter.
  6. Pizzaen tages ud og der tilføjes det ønsket fyld.
  7. Jeg brugte her pizzasauce, revet skinke, revet ost, lidt svampe, peberfrugt og cherrytomater.
  8. Bage pizzaen igen i ca. 15 minutter.
  9. Når pizzaen er færdig lægges et par friske blade basilikum på toppen.

cropped-IMG_5707-1-1.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri banan/chokoladeboller