Squashdeller

Gryderet med oksekød og grøntsager – nem og velsmagende gryderet

img_2463Når vintermånederne nærmer sig passer en god portion gryderet virkelig godt til aftensmaden. Jeg elsker lækre gryderetter, som bare står på plusset og passer sig selv i flere timer. Der kommer simpelthen så meget smag ud af råvarerne, når de får lov til at passe sig selv og bare udgive smag til hele retten. Samtidig er det også virkelig fedt at det ikke kræver så meget, der ligger måske lige 25 minutters arbejde i det, men ellers skal man jo ikke foretager sig på pokkers meget. Man kan bare nyde duften.

OPSKRIFT 3-4 pers.

Ingredienser

600g oksekød i tern

3 rødløg

2 fed hvidløg

3 gulerødder

15 svampe

2 peberfrugter

1 squash

Lidt bouillon

Salt og peber

8-10g maizena

 

Fremgangsmåde

  1. Oksekødet skæres i tern (hvis det ikke er købt i tern), vendes i salt og peber og svitses af i en gryde ved hård varme.
  2. Gulerødder, squash, svampe og peberfrugter skæres i store stykker. Hvidløg og løg snittes forholdsvist fint.
  3. Når kødet har fået farve tages det af, og grøntsagerne steges igennem i samme gryde.
  4. Når grøntsagerne har stegt i ca. 5 minutter kommes det brunet kød tilbage i gryden sammen med bouillon og vand og lad retten simre 1,5-2 timer.
  5. Tilsidst smages retten til og jævnes med lidt maizena. Hvis man vil, kan man sagtens bruge hvedemel. Serveres med ris eller mos.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squashdeller