Vandmelonsalat med feta og rødløg - nem og lækker sommersalat

Broccoli fladbrød – kalorielette og lækre brød

img_3477

Disse broccoli fladbrød er lidt det sammen som mine broccoliboller, formen her er bare lidt anderledes og de her er lidt hurtigere og nemmere at lave. Specielt fordi man slipper for at forme bollerne. Dejen skal bare hældes ud på en bagplade også i ovnen. Dejlig nemt og lækkert!

Opskrift (12 stk.)

1 Broccolihoved

2 æg

50g æggehvider

lidt salt

1 spsk. Husk

1 spsk. mandelmel

0,5 tsk. bagepulver

  1. Broccolien blendes og hældes i en skål.
  2. I skålen tilsættes æg, æggehvider, salt, husk, mandelmel og bagepulver.
  3. Det hele røres sammen og skal lige stå at trække i ca. 10 minutter.
  4. Tænd ovnen på 200 grader.
  5. Derefter lægges det ud på et stykke bagepapir og med en kniv skæres passende firkanter (jeg fik 12 stk. ud af denne portion).
  6. Brødene bages i ovnen i ca. 20 minutter.
  7. Lad brødene køles af på en rist og efter ca. 30 minutter skulle de være perfekte og lette at ‘skille’ fra hinanden.

img_4094

De smager rigtig godt og er rimelig kalorielette – der er ca 30 kcal pr styk. De kan bruges til alverdens ting eksempelvis osm sandwichbrød til frokost. Men de fungerer også helt perfekt som et mellemmåltid, med et lag peanutbutter og et stykke pålægschokolade fra easis. Det smager virkelig skønt!

img_3508

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandmelonsalat med feta og rødløg - nem og lækker sommersalat