Lakseroulade - spinatroulade fyldt med smøreost og laks

Ærtemos med mandler og hvidløg – nem og lækker dip

img_6753

Jeg har tidligere lagt en anden opskrift på ærtemos op, den var meget ligetil og uden så mange dikkedarer. Denne opskrift er dog også nem og hurtigt at blende sammen, men den er lige fyldt med lidt flere smagsnuancer end den anden.

Den kan spise til et stykke kød, en salat og meget andet, ja faktisk kan den spise til rigtig meget. Det kan også bruges som dip til måde chips og grøntsagsstave – en lækker lille appetizer.

Opskrift

150g ærter

1 fed hvidløg

40g mandler

1 spsk. fromage fraise

10 dråber citron

1 tsk. koldpresset olie

Salt og peber

  1. Mandlerne blendes godt sammen.
  2. Ærter, det revet hvidløg og fromage fraise tilsættes og blendes med.
  3. Olie, citron, salt og peber tilføjes og det hele blendes godt sammen og smages til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lakseroulade - spinatroulade fyldt med smøreost og laks