Omelet med ost og skinke - nem og lækker frokost

Madplan uge 5

Jeg prøver lige noget nyt her på bloggen. Hver søndag aften sidder jeg og ligger en madplan for den kommende uge. Jeg synes det er super dejligt at have den at gå efter, dog skal det lige siges at jeg sagtens kan ændre i madplanen som ugen skrider fremad.

Hvad jeg spiser til aftensmad afhænger af mange forskellige ting: Hvem jeg er sammen med, hvad tid jeg har fri for arbejde og skole, hvad tid på dagen/aftenen jeg skal træne, hvad jeg har i fryser og køleskab, hvad der er på tilbud osv.

Nogle dage laver jeg de ‘sædvanlige’ og nemme opskrifter, som jeg har lavet et hav af gange før, mens jeg andre dage prøver at lave nogle nye retter. Det hele afhænger dog af tid og ressourcer 🙂

Når nu jeg i forvejen allerede laver disse madplaner, tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne lægge dem ud her. Måske kan nogen af jer finde lidt inspiration til ugens aftensmad – det ville jo kun være skønt!

 

MADPLAN – Uge 5

Mandag: Gammeldags kyllingesteg

Tirsdag: Græske frikadeller eller kødspyd med tzatziki og grønt

Onsdag: Butter chicken -ish

Torsdag: Fyldte peberfrugter

Fredag: Oksekød i tern stegt med en masse grøntsager samt en hvidløgsdressing

Lørdag: Ikke hjemme

Søndag: Hjemmelavet burger

Som sagt er nogle af disse opskrifter nye, mens andre er gamle klassikere, så det er ikke alle opskrifter som ligger her på bloggen, men nogen af dem gør.

Opskriften på de fyldte peberfrugter kan findes her og opskriften på den hjemmelavet burger er lige her.

Velbekomme og god uge 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Omelet med ost og skinke - nem og lækker frokost