Salse verde - velsmagende dip

Coleslaw – nem, velsmagende og ‘snyde’ version af coleslaw

Èn ting som jeg ofte laver både til frokost og som tilbehør til aftensmaden er coleslaw. Jeg bliver ofte spurgt indtil opskriften, så derfor tænkte jeg det var på tiden at få den på bloggen. Jeg laver faktisk en lidt snyde version og det gør jeg, fordi det er den jeg synes smager bedst. Jeg har mange gange prøvet selv at lave dressingen og snitte grøntsagerne, men nej det smager bare ikke så godt, så det er altså droppet. I stedet køber jeg en boks med snittet hvidkål og gulerødder i supermarkedet, hvor der hører sig en lille pose, hvis I spørger mig, meget koncentreret dressing med, derfor blander jeg den op, så den smager mindre voldsomt. Som tilbehør, specielt til frokost, spiser jeg ofte stegt kylling til.

Jeg har ikke rigtig syntes at opskriften hørte til på bloggen, da det jo ikke er noget jeg selv laver, det er jo en rigtig snyde ret. Men eftersom så mange tit spørger til opskriften, ja så er den nu kommet op, det er bare noget nemmere i stedet for at gentage inde på instagram, hver gang nogen spørger.

Opskrift

60g fintsnittet hvidkål

60g fintsnittet gulerod

140g fromage fraise

1 spsk. coleslaw dressing

Lidt salt

  1. Du starter med at smutte i det lokale supermarked, hvor du køber en bøtte med snittet hvidkål og gulerødder.
  2. I en skål tilføjes fromage fraise, coleslaw dressing og salt, som blandes godt sammen.
  3. Efterfølgende tilføjes ca. 120 gram af de snittet grøntsager.
  4. Bland det hele godt sammen og sørg for at alle grøntsagerne vendes i dressingen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salse verde - velsmagende dip