Æggekage med kylling og asparges

Madplan uge 23

Ja så er ugen i gang igen. Ja den gik jo egentlig i gang i går, men selvom det var mandag i går, så føltes det altså som søndag. Derfor får I først min madplan i dag. Det er ikke altid jeg er så god til at følge disse planer 100 procent, men alligevel laver jeg mig altid en madplan for den kommende uge. Jeg kan godt lide at have nogle ‘retningslinjer’, dog skal der altid være plads til ændringer.

Madplan uge 23

Tirsdag: Rugbrød, grøntsagsstave og kylling

Onsdag: Gammeldags kyllingesteg

Torsdag: Spicy frikadeller på spyd samt en kålsalat

Fredag: Blomkål- eller broccoliris og kyllingeoverlår

Lørdag: Flæskesteg

Søndag: Flæskestegssandwich

Det er ikke de vilde eksperimenter jeg kommer til at lave i køkkenet i denne ugen. Men det behøver man jo heller ikke altid. Nogen af disse opskrifter har jeg lavet før, så opskrifterne er allerede at finde på bloggen. Opskriften på gammeldags kyllingesteg ligger her. Opskriften på de spicy frikadeller kan I finde lige her, og opskriften på broccoli/blomkålsris er her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æggekage med kylling og asparges