Spicy boller i karry

Jeg har taget en stor beslutning <3


Ja som overskriften hentyder til, så har jeg taget en store beslutning med hensyn til mit vægttab – Jeg har brug for hjælp!

Nu har min vægt snart stået stille i små 2 år, ja okay den har måske svinget med et par kilo til begge sider, men alt i alt har jeg ikke rigtig tabt mig. Jeg har desværre også taget et par kilo på over sommeren, hvilket er virkelig irriterende, men samtidig må jeg indrømme, at jeg har haft brug for et lille afbræk i mit vægttab. Have lov til at leve normalt, spise som alle andre uden hele tiden at skulle sige nej tak og føle mig unormal. Nu har jeg det meste af mit liv følt mig anderledes grundet min vægt, og nu føler jeg mig igen anderledes, fordi jeg ikke kan spise og drikke som alle andre. Derfor tror jeg det har været godt for mig at få lov til at slappe lidt af, men nu må det så også være nok 🙂

Synes jeg er kommet ind i en lidt irriterende cirkel, hvor jeg i hverdagene er sund, jeg tæller mine kalorier og intet usundt spiser, men derimod giver jeg den lidt for meget gas i weekenden. Jeg kommer til at ødelægge ugens gode arbejde hver gang det bliver lørdag og det holder simpelthen ikke. Jeg vil virkelig gerne ‘lære’ at have et normalt forhold til mad og ikke overspise, hver gang jeg giver mig selv lov til noget usundt. Det er som om min hjerne siger, at nu hvor jeg alligevel har spist 1 usund ting, så kan jeg ligeså godt blive ved, da dagen jo alligevel er ødelagt. Selvom jeg udmærket god ved det er noget værre sludder, så giver det åbenbart mening når jeg står i det.

Men nu skal der ske noget nyt og jeg skal igen have sat gang i mit vægttab! Derfor har jeg taget, en for mig, ret stor beslutning og har fået et forløb med en personlig træner!! Eller rettere jeg har fået det i fødselsdagsgave af min far 🙂 (ja og jeg har tilmed fået den på forskud, da jeg først har fødselsdag på lørdag).

På en måde synes jeg det er lidt ‘underligt’ med en personlig træner, for jeg har jo ikke rigtig brug for et los til at komme i gang med at træne. Jeg træner både alene og på hold godt og vel hver dag, men jeg har uden tvivl brug for et program, så jeg kan blive presset, når jeg selv træner. Derudover er jeg langt fra sikker på, at min sammensætning af træninger, kost osv. er korrekt. Jeg har også brug for at skulle stå til regnskab over for en, synes jeg nogen gange hviler lidt meget på laurbærrene og det er nok derfor der ikke rigtig sker så meget. Så alt i alt har jeg UDEN TVIVL brug for professionel hjælp, da jeg egentlig ingen forstand har på hverken kost eller træning. Så jeg er sikker på, at jeg kommer til at lære en del og forhåbentlig få gang i mit vægttab igen.

Tanken om en personlig træner har jeg gået med i lang tid, men har gang på gang droppet det igen af flere årsager. For det første synes jeg det er lidt grænseoverskridende at et andet menneske, på den måde, skal blandes ind i mit vægttab. Selvom jeg ofte deler min tanker omkring det, så synes jeg stadig det er personligt, og jeg har lidt svært ved at åbne op face to face til et ‘fremmede’ menneske. Derudover må jeg indrømme at det har generet mig at skulle ‘bede’ om hjælp. Det irriterer mig, at jeg ikke kan klare de sidste kilo på egen hånd. Nu har jeg smidt de første 90 kilo selv, så hvorfor kan jeg ikke smide de sidste. Samtidig har jeg virkelig ikke vidst, hvem jeg skulle starte op hos.

MEN… nu har jeg fundet en personlig træner i det lokale fitnessdk, hvor jeg normalt træner, og jeg har på fornemmelsen at hun er den helt rigtige. Over sommeren prøvede jeg nogen af hendes holdtræninger, og jeg synes hun er super dygtig og sød. Samtidig har jeg kun hørt godt om hende og er blevet anbefalet at bruge hende af rimelig mange. Så nu har jeg fået købt et forløb på foreløbig 10 gange (eller ja jeg har som sagt fået det af min far – verdens bedste fødselsdagsgave), og jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang. Jeg har den første time med hende i morgen tidlig og jeg er så klar!

5 kommentarer

 • Det godt at du vælger at sige du har brug for en hjælpende hånd.
  Men jeg synes du er virkelig flot pige, og du burde være stolt bare hvor langt du er nået 🙂

  Knus Angie Mari <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilladrabo

   Tusind tak! Ja tror også det var nødvendigt at indrømme, at jeg havde/har brug for hjælp for at kunne komme videre med vægttabet. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Skov Jørgensen

  Du er sgu sej ?? Held og lykke ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor spændende! Held og lykke med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spicy boller i karry