Skinke med kogte grøntsager og sovs

Status efter 1 måned med personlig træning!

Nu er det lidt over en måned siden jeg startede et forløb op hos en personlig træner, og jeg har efterhånden fået en del henvendelser fra folk, som gerne vil høre hvordan det går, så tænkte jeg lige ville komme med en lille status.

Da jeg startede var det med udgangspunkt i at jeg skulle tabe mig, det giver selvfølgelig sig selv, men der var faktisk nogle ting som var mere væsentligt end vægttabet. Jeg var kommet lidt ud på et skråplan, da jeg var begyndt at forbyde mig selv alt , hvilket resulterede i at når jeg endelig gav mig selv lov til at synde, så gik det helt galt og alt det gode arbejde jeg havde gjort i løbet af ugen, fik jeg ødelagt i weekenden og det var virkelig blevet et problem. Derudover havde jeg så taget 4-5 kilo på over sommeren, så jeg havde virkelig brug for hjælp!

Nå men nu er det lidt over en måned siden jeg begyndte et forløb op hos en personlig træner, og det er kun gået fremad. I dag skulle jeg på den der sjove vægt som måler fedt, muskler, væske osv. og jeg har på 1 måned og 4 dage tabt 4 kg ren fedt!! Det er da til at tage og føle på – synes virkelig det er helt fantastisk! Jeg er så taknemmelig over at starte op hos hende, hun har virkelig lært mig meget, og ikke nok med at jeg har tabt mig, så har jeg også fået styr på min overspisning og bare på min kost helt generelt! Hvilket faktisk har været vigtigere at få styr på. Hun har giver mig nogle værktøjer, som tydeligvis har hjulpet. Derudover er jeg begyndt at spise flere kulhydrater, hvilket er så skønt! Jeg har været ret kulhydrat-forskrækket, men det er efterhånden ved at prelle af 🙂 Jeg har ikke rigtig det vilde crawings mere, og jeg går heller ikke og siger til mig selv at det og det er forbudt osv.

SÅ alt i alt har det været den bedste beslutning jeg længe har taget, selvom jeg synes det var ret grænseoverskridende til at starte med. Men jeg har fået det skub jeg havde brug for, fået vejledning og guidens og derudover er det virkelig rart at der er en, som ‘holder øje’. Ja også er det altså en luksus både at træne på, når man har en times personlig træning. Man skal virkelig ikke gøre andet end at yde sit max (man skal jo nærmest ikke engang rydde op efter sig selv, finde ting frem eller lignende, man skal bare træne:) ), også er det også ret fedt at blive udfordret, hvilket jeg hele tiden gør både når jeg har personlig træningstime, men også med de træningsplaner jeg får udleveret. Så alt i alt er det bare FANTASTISK.

God mortensaften 🙂

2 kommentarer

 • Maja Vestergaard

  Hej, hvem har du som personlig træner? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilladrabo

   En kvinde der arbejder som personlig træner i det lokale fitnessdk her i Køge:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skinke med kogte grøntsager og sovs