Ideer til hyggebagning mellem jul og nytår!

Julen 2017

Så er julen overstået og for mit vedkommende strakte julen sig over flere dage. Som noget ganske nyt så har jeg lavet et indlæg om mine juledage. Om det har nogen interesse ved jeg faktisk ikke, men nu giver jeg det et forsøg. De fleste af billederne er af maden, det er vel en madblog man har 🙂

Den 23. december holdte jeg lille juleaften med min far, kusiner, den enes kæreste samt deres datter, fætter, faster, hendes kæreste og hans børn. Min farmor døde tidligere på året, så det var vores første jul uden hende og der var ingen tvivl om at hun manglede. Men ellers var det en super hyggelig aften, hvor vi fik lidt god mad, raflede og så fik de andre deres julegaver. Jeg ventede med mine til den 24. Måske er jeg lidt sær, men jeg synes at man åbner julegaver juleaften, så jeg gemte mine.

Den 24. december var ligeså en rigtig hyggelig dag, som stort set foregik som den plejer. Vi har vores faste traditioner, som vi gør en del for at holde ved lige. Jeg plejer altid at lave konfekt med min far, senere på dagen laver jeg konfekt med mine kusiner (på min mors side) og med dem er jeg også altid på kirkegården. Derudover så SKAL vi se Disneys juleshow sammen. Det har vi gjort, lige så længe jeg kan huske. Da vi var små, så vi det altid sammen med vores mormor og selvom hun desværre er død, så skal vi stadig se det sammen. I år var det faktisk præcis 10 år siden vi holdte den sidste jul med vores mormor og det var altså lidt underligt, tiden går bare så stærkt. Juleaften blev holdt hos min moster og onkel sammen med min mor, mine kusiner og deres kærester samt mit gudbarn (min ene kusines søn). Det var en rigtig hyggelig og god juleaften, som først sluttede ved 2-3 tiden om natten.

Aftenen forløb som den 24’ende plejer. Vi så Disneys juleshow, fik lækker mad og jeg vandt mandelgaven igen igen, vi fik besøg af julemanden, dette var dog helt nyt. Det var faktisk første gang han var på besøg, tror lidt det var til ære for mit gudbarn, som dog med det samme gættede at julemanden var morfar :), vi fik åbnet julegaver, leget pakkeleg og ikke mindst var vi sammen og havde en dejlig aften.

Derudover holdte jeg julefrokost med min fars familien den 26. Det var en rigtig hyggelig dag, som ikke tog meget mere end 4 timer, hvilket vi alle syntes var meget passende, nu var man efterhånden ved at være lidt træt <3

Alt i alt har jeg haft nogle dejlige dage med dem jeg holder af, mere kan man jo ikke forlange. Jeg håber I også har haft nogle skønne dage <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ideer til hyggebagning mellem jul og nytår!