12 mest populære indlæg i 2017

Madplan uge 2

I sidste uge fik jeg ikke lavet en madplan, da jeg var syg nogle dage, men jeg skal nok prøve at blive bedre til at få dem lavet hver uge, for indimellem glemmer jeg det også. Men nu har jeg fået lavet en plan for den kommende uge, som byder på både nye og gamle retter. Nogen af retterne er ret gode hverdagsretter, da de er hurtige at bikse sammen. Eksempelvis wok-retten og den stegte kål er noget som ikke kræver meget tid. Derfor skal jeg have disse 2 retter på dage, hvor jeg ikke er så meget hjemme, så passer det bedst ind i mit skema. I kan jo rykke rundt så det passer bedre til jeres hverdag 🙂

Madplan uge 2

Mandag: Glaseret skinke med grøntsags rösti

Tirsdag: Gammeldags kyllingesteg

Onsdag: Stegt kål med hakket oksekød

Torsdag: Fyldte kyllingefileter med couscoussalat

Fredag: Wok med oksekødsstrimler og en masse grøntsager

Lørdag: Ved ikke endnu

Søndag: Pizza

Nogen af opskrifterne er nye, så de er ikke kommet på bloggen endnu. Opskriften på stegt kål kan I finde lige her og opskriften på gammeldags kyllingesteg er her. Opskriften på pizza ligger her og opskriften på en wok med oksekød kan I finde her. Om det lige bliver den jeg laver på fredag, ved jeg ikke helt endnu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 mest populære indlæg i 2017