Salat med spicy kikærter og forårsløgsdressing

Grøntsagsrösti

Disse rösti er fyldt med både kartofler, gulerødder, squash og løg. Blandingen af disse grøntsager fungerer rigtig godt, men hvis I eksempelvis ikke lan lide løg eller squash, så kan det nok godt undlades. De er ret nemme at lave og smager virkelig skønt. Jeg serverede dem til en glaseret skinke og en god salat, og så var disse rösti lige et lidt anderledes element til aftensmaden.

OPSKRIFT

Ingredienser

2 bagekartofler

1 stort løg

3 gulerødder

1 squash

1 æg

3 spsk. fuldkornsmajsmel

1 håndfuld frisk persille

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Riv kartofler, gulerødder, løg og squash på et rivejern og mas alt vandet ud af grøntsagerne.
  2. Når alt vandet er væk blandes groft hakket persille, æg, fuldkornsmajsmel, salt og peber sammen med grøntsagerne og det hele blandes godt sammen. Hvis I ikke har majsmel, så kan I sagtens bruge en anden slags mel.
  3. Varm en pande op og steg röstierne ved middelvarme i lidt olie. De skal have omtrent 5 minutter på hver side, eller til de er blevet gyldne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med spicy kikærter og forårsløgsdressing