Madplan uge 5

Glaseret skinke med rösti, spinatsalat og ærtemos

Glaseret skinke med rösti, spinatsalat og ærtemos. En ret lækker kombination, som er dejlig frisk og med lidt forskellige elementer. Opskrifterne på både salaten og grøntsagsrösti ligger allerede inde på bloggen, så dem har jeg ikke skrevet her, det synes jeg ikke var så nødvendigt. Hvis I bare trykker på nedenstående 2 links, så kommer I direkte ind til opskrifterne på henholdsvis grøntsagsrösti og spinatsalaten. Men opskrifterne på skinke og ærtemos kommer under næste billede.

OPSKRIFT 4 personer

Ingredienser

En skinke på omkring 800-900 gram

1 spsk. dijonsennep

2 spsk. sukrin gold

1 stort løg

200g ærter

1 tsk. god olie

10-12 dråber citronsaft

1 spsk. fromage fraise

 

Fremgangsmåde

  1. Kom skinken i en gryde sammen med lidt salt, et løg skåret i skiver samt vand så skinken næsten dækkes.
  2. Kog skinke i en times tid og lad den efterfølgende køle af en lille halv times tid.
  3. Rør sennep og sukrin gold sammen og hæld udover skinken, som skal ligge i et fad, og kom det i en forvarmet ovnen på 230 grader i ca. 20 minutter.
  4. Ærter, fromage fraise, citronsaft, olie samt salt og peber kommes i en blender og det hele blendes godt sammen og smages til.

2 kommentarer

  • Camilla

    Jeg kan desværre ikke åbne opskriften på grøntsagsrøsti og spinatsalat. Ved du om der er noget galt med linket.. Ville gerne prøve hele denne ret

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 5