Madplan uge 10

Chiavafler med vanilje og proteinpulver

Lækre sprøde chiavafler toppet med en brombær skyrcreme. Jeg er godt i gang med at eksperimentere med vafler og jeg er kommet op med denne opskrifter på vafler med chiafrø og vanilje. Jeg har tilføjet lidt vaniljeproteinpulver, men det kan sagtens undlades og i stedet kan I tilføje 1 ekstra spsk. havregryn.

Jeg synes disse vafler fungerer rigtig godt som morgenmad. Dejen er utrolig nem at bikse sammen, det tager ikke mange minutter. Hvis I ikke har så meget tid om morgenen, så kan I sagtens blande dejen sammen om aftenen og stille den på køl til næste dag. Så bliver det næsten ikke nemmere. Hvis I laver dejen samme dag som den skal bruges, så skal den lige stå 20 minutter så chiafrøene kan suge til sig.

Vaflerne har jeg toppet med lidt vaniljeskyr, som jeg har blandet sammen med 4 optøet moste brombær. I kan sagtens bruge friske, men det er ikke lige sæson for dem i øjeblikket, så derfor brugte jeg frosne. I kan eventuelt også tage dem op af fryseren om aftenen og stille dem på køl til næste dag.

OPSKRIFTER 4 stk.

Ingredienser

1 banan

2 æg

30g chiafrø

30g proteinpulver

20g havregryn

1 tsk. vaniljepulver

4 spsk. væske (vand eller mælk)

 

Fremgangsmåde

 1. Bananen moses med en gaffel og de resterende ingredienser blandes sammen med bananen. Sørg for at røre/mose dejen rigtig godt sammen og stil den på køl til næste dag eller i 20 minutter, før I går i gang med at stege dem.
 2. Varm et vaffeljern godt op, smør lidt kokosolie på jernet og steg vaflerne. De skal have 3-4 minutter.
 3. Hvis I ønsker vaflerne lidt sprøde, så kan i lægge dem på en rist og lade dem køle af et par minutter.
 4. Top vaflerne med brombær skyrcremen og nyd morgenmaden.

2 kommentarer

 • Helle Nyrup

  Hej Camilla. Super lækre opskrift på vafler, du er en kæmpe inspiration!
  Kan man lave en stor potion og så fryse dem? 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • - Camilla Drabo

   Hej Helle
   Dejligt du kan lide vaflerne, synes også de smager ret godt 🙂 Du kan sagtens fryse dem ned.

   Ps. Mange tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 10