Madplan uge 11

Spinatpandekager

Pandekager er generelt bare en lækker spise og spinatpandekager er ingen undtagelse. Disse pandekager fungerer rigtig godt til både frokost og aftensmad og de kan fyldes med alverdens ting, eksempelvis hakket oksekød eller kyllingestykker, lidt blandet grøntsager, creme fraise, guacemole og salsa. Man kan også vælge at fylde dem med coleslaw og pulled pork eller pulled chicken, eller man kan fylde dem med noget helt tredje, det er kun fantasien som sætter grænsen.

Pandekagerne er virkelig nemme at lave, hvis I bare har en god blender eller foodprocessor, så klarer maskinen det meste af arbejdet for jer. Steg pandekagerne som I plejer at gøre med almindelige pandekager og nyd dem med lidt lækkert fylde.

OPSKRIFT 5 stk.

Ingredienser

85g frisk spinat

2 æg

2 dl vand

Et nips salt

85g mel (I kan enten bruge hvedemel eller en form for glutefrimel som boghvedemel, majsmel eller andet)

1 spsk. olie

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at komme spinat og vand i en blender og blend det rigtig godt igennem.
  2. Tilføj derefter de resterende ingredienser og lad dejen trække på køl 10 minutter.
  3. Steg spinatpandekagerne på en pande i lidt olie. De skal have et par minutter på hver side.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 11