Ideer til påskebordet

Madplan uge 14

Så er ugen ved at være slut og det er på tiden at få lagt madplanen for næste uge op her på bloggen. Ugen har ikke budt på de vilde opskrifter, da jeg ikke har været meget hjemme og maden har stået på de typiske retter, som jeg har lavet 10 gange tidligere. Derudover har det jo været påske og jeg har ikke været så godt til at holde min madplan.

I morgen mandag er det jo anden påskedag og jeg skal holde påskefrokost for familien, derfor skal jeg ikke have aftensmad i morgen, hvis jeg er sulten om aftenen, så nupper jeg lidt rester 🙂 Derudover er jeg ikke meget hjemme næste weekend, så det bliver ikke mange dage hvor jeg skal lave mad, men lidt har jo også ret.

Madplan uge 14

Mandag: Påskefrokost

Tirsdag: Spansk bondesalat med kartofler, grønne bønner (haricots verts), chorizo, cherrytomater, skinke, hvide bønner, kylling samt frisk mozzarella. Dertil en dressing og lidt groft brød.

Onsdag: Ovnbagt blomkål med hakkebøf, bønnefritter og muligvis en hjemmelavet svampesauce

Torsdag: Indisk lignende boller i karry ‘pasta’ med blomkålsris og/eller råris

Fredag: Ikke hjemme – skal ud og spise tapas

Lørdag: Ikke hjemme – skal til fødselsdag

Søndag: Hjemmebagte grove pitabrød med blandet grøntsager, hvidløgsdressing og en tunsalat

På torsdag vil jeg lave en slags boller i karry, en smule indisk-inspireret, men jeg ved ikke præcis hvordan retten kommer til at udvikle sig, men noget ala denne opskrift eller denne. Derudover vil de andre 3 retter være nye og testopskrifter, så derfor kan I desværre ikke finde opskrifterne på bloggen. Men opskriften på en svampesauce kan I finde lige her og opskriften på en tunsalat ligger her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ideer til påskebordet